Errors when installing wordpress on independent hosting


I signed up for a free hosting account with 000webhost to test some web developments.
It has wordpress in the Cpanel and I can click it to install. After installation, it says
“Congratulations, it’s ready!
Your WordPress is now ready for configuration.”
I click on the “configuration” button and it takes me to a page that asks me to set a username and password.

Then it takes me all the way successfully to me installing a theme (I chose Astra), adding a plugin and clicking on edit with elemntor.
I get to the edit page, do some minor edits, then the edit page says
“Looks like something’s gone wrong. Wait a couple of seconds, and then try again.”

Meanwhile, the home page, listed below, get redirected as you would know if you tried to click on it, to

and asks me to RE-FILL in the same form, asking for a user name and password, except this time it also asks for an email.
When I submit the information, it shows a long page full of errors, and at hte very bottom, it says:
“Success!
WordPress has been installed. Thank you, and enjoy!

Username Admin
Password
Your chosen password.
Log in”
If I click on the log in button, it just refreshes the page and again, like before, asks me to choose a username, password and email address. It does this infinitely.

Some of the errors are:

"WordPress database error: [User 'id7740160_wp_2fc400f07251fd954ff8323403502ba4' has exceeded the 'max_queries_per_hour' resource (current value: 7500)]
CREATE TABLE wp_users ( ID bigint(20) unsigned NOT NULL auto_increment, user_login varchar(60) NOT NULL default '', user_pass varchar(255) NOT NULL default '', user_nicename varchar(50) NOT NULL default '', user_email varchar(100) NOT NULL default '', user_url varchar(100) NOT NULL default '', user_registered datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', user_activation_key varchar(255) NOT NULL default '', user_status int(11) NOT NULL default '0', display_name varchar(250) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (ID), KEY user_login_key (user_login), KEY user_nicename (user_nicename), KEY user_email (user_email) ) DEFAULT CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci"

There are many, many errors, too many to list.

I know for a fact the free hosting plan has a 2 databases because I’ve used it fine in the past for other things.
Please help.
Thanks

  • This topic was modified 1 week, 3 days ago by stephaniesayshi. Reason: correct detail
  • This topic was modified 1 week, 3 days ago by Yui. Reason: removed credentials
  • This topic was modified 1 week, 3 days ago by Jan Dembowski. Reason: Formatting
  • This topic was modified 1 week, 3 days ago by Jan Dembowski.

The page I need help with: [log in to see the link]



Source link